Blogolj!

12 vonatot firkált össze, kattant a bilincs

Tézsévé

Múltkori posztunkban beszámoltunk róla, hogy mennyi – adóforintokban is kifejezhető - kellemetlenséget okoznak mind a MÁV-nak, mind az utazóközönségnek azok az önjelölt művészek, akik érthetetlen indíttatásból telefirkálják a vonatokat. Legutóbb már ugye a vadonatúj Flirt szerelvényeket sem kímélték a váci vonalon, de megnyugtatással töltött el, hogy a rengeteg beérkezett komment is egyetértett velem abban, hogy ez már tényleg több a soknál. Szerencsére a hatóságok teszik a dolgukat: a dombóvári rendőrség lekapcsolt egy 17 éves félnótás fiatalembert, aki feltehetőleg országos rekordot állított fel azzal, hogy 12 vonatot firkált tele. 

A Dombóvári Rendőrkapitányság Nyomozó Alosztálya eljárást indított rongálás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt, a jómadarat gyanúsítottként ki is hallgatták, ahol be is ismerte a tetteit, most szabadlábon védekezhet. 

Reméljük a rendőrség gyors, határozott fellépése és a várható szigorú ítélet megfelelő elrettentő erővel fog bírni, hogy elvegye a kedvét a hasonló művészi ambíciókkal rendelkező graffitiseknek. 

https://menetterti.blogstar.hu/./pages/menetterti/contents/blog/30083/pics/14732490368915528_800x600.jpg
Hírek, információk
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?