Az index, a migránsok meg a vasút

Tézsévé

Miután tavaly a késések miatt összesen 110 milliós kártérítést volt kénytelen kifizetni 12 ezer utasának a MÁV, idén sikerült kicsit összeszednie magát a nemzet vasúttársaságának. Az első hat hónapban ugyanis már csak 5,5 millió átalány-kártérítést kellett kifizetniük.

Egyről nem írnak. A tavalyi horribilis tétel majd 90 százalékát a migránsok miatti káosz tette ki. Tudják, amikor elfoglaltak pályaudvart, vonatot, miegymást.

De hát olyan jó belerúgni mindenbe, ami az utunkba kerül. Főleg, hogy fölöslegesnek érezzük a valóságalap és a mögöttes indokok vizsgálatát. Rúgjunk a MÁV-ba, gondolták indexék, csak közben seggbe rúgták magukat. Mert csak azt az apróságot felejtették el megírni, hogy a tavalyi horribilis összegű kártérítések zöme a migránsok miatt volt. Minek is, akkor nem akkora a rúgás…

Mert a játék másról szól. A titokzatos (vagy nem is annyira titokzatos?) tulajdonos miniszter-utálatáról. Meg arról, hogy a MÁV-téma kattintást hoz.

És ilyenkor már tökmindegy, hogy igazat írtak-e, vagy sem.

Jó hírnév, bizalom, legtöbb magyar munkavállalót foglalkoztató vállalat? Ugyan már! A lényeg, hogy ha egy selyemhernyó öngyilkos lesz Bélatelepen, akkor az lehetőleg úgy legyen hír, hogy a cég vezérkara legyen a hibás, mert a felmelegedett síneket nem hűtötték le mielőtt a migrák odafeküdtek volna határsértéstől fáradt testükkel.

Elképesztő.

https://menetterti.blogstar.hu/./pages/menetterti/contents/blog/29175/pics/14702471098568841_800x600.jpg
Hírek, információk
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?